Poxilina® se corta, se amasa y se aplica
Poxilina® se corta, se amasa y se aplica.
Poxilina® se corta, se amasa y se aplica

Што е Poxilina®?

Poxilina® е епоксиден кит идеален за поправка на цевки изработени од различни видови материјал:

железо;

бронза;

ПВЦ;

полипропилен;

олово; итн.

Се стврднува во рок од 10 минути од нанесувањето.

Запознајте се со пакувањата на Poxilina®

ДОЗНАЈТЕ ГИ НАШИТЕ МАРКИ

Често поставувани прашања

Може ли да се стави под вода?

Кога се нанесува Poxilina®, површините треба да бидат суви. По нанесувањето може да се потопи под вода.

Покажи друго прашање
Прашање 1 од 13